Για αυθεντικές διακοπές στον Αβλέμονα Κυθήρων επιλέγουμε Castello Studios!

Οι διακοπές στα Κύθηρα είναι πάντα μία καλή, μία εναλλακτική επιλογή για όσους αγαπούν το όμορφο και το ποιοτικό. Το αγαπημένο μας χωριό του νησιού είναι ο Αβλέμονας. Θεωρείται μάλιστα από τα πιο γραφικά ψαροχώρια της Μεσογείου. Όταν, λοιπόν, οι διακοπές σου σε βγάλουν στα Κύθηρα και θέλεις να μείνεις σ’ αυτό το παραδοσιακό ψαροχώρι η λύση είναι μία: Castello Studios στον Αβλέμονα.

Απλά, λιτά, παραδοσιακά και πανέμορφα τα δωμάτια στο Castello. Άλλωστε τι χρειαζόμαστε οι περισσότεροι για ξεκούραστες, και χαλαρές διακοπές; Μία βεράντα με θέα, ένα καλό βιβλίο και τη θάλασσα μπροστά στα πόδια μας. Την γλυκιά εμπειρία αυτή θα τη ζήσεις στον Αβλέμονα και θα έχεις την ανάγκη να μένεις στα Castello Studios κάθε καλοκαίρι ξανά και ξανά μέχρι να τα χορτάσεις (πράγμα αδύνατο).

Αυτά τα δωμάτια που σε περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες για να σε φιλοξενήσουν αποτελούνται από 4 studios. 4 διαμερίσματα πλήρως εξοπλισμένα, έτοιμα να δεχτούν ζευγάρια, παρέες και οικογένειες. Κάθε διαμέρισμα αποτελεί ένα ανεξάρτητο σπιτάκι με κουζίνα και καθετί απαραίτητο για ξέγνοιαστες διακοπές. Απέχουν 2 λεπτά από τον γραφικότατο και εντυπωσιακό κόλπο του Αβλέμονα, αυτή τη μικρή φυσική πισίνα άξια θαυμασμού σε όλη τη Μεσόγειο. Το μπάνιο στον κολπίσκο θα το απολαμβάνεις κάθε μέρα όλο και περισσότερο…

Αν είναι κάτι το οποίο μας εντυπωσίασε στα Castello Studios είναι η απλότητα της διακόσμησης και των χρωμάτων μέσα και έξω. Κυριαρχεί το λευκό και τα μπλε παράθυρα. Η αυλές των διαμερισμάτων αποπνέουν νοσταλγία και θυμίζουν την ομορφιά της αυλής νησιώτικου χωριού. Εμπνέουν για να χαλαρώσεις με ένα καλό βιβλίο σε μια καρέκλα σκηνοθέτη (σίγουρα οι πιο άνετες καρέκλες) ή να ζήσεις χαρούμενες στιγμές με τα άτομα που έχεις επιλέξει να περάσεις τις διακοπές σου.

lovelovetip: Το χωριό του Αβλέμονα είναι το ιδανικό για σεργιάνι και βόλτες. Αφού, λοιπόν, κάνεις τη βόλτα σου στο λιμανάκι του χωριού και νιώσεις στο πετσί σου το ρομαντισμό της ελληνικής ομορφιάς, κάθισε για ουζάκι και ψαράκι στο… «Λιμανάκι« και θα με θυμηθείς…

Castello Studios
Αβλέμονας, Κύθηρα (δείτε τον χάρτη)
Ανδρέας Κοντολέων
τηλέφωνο: 6974048912 
facebook: Castello studios

19373 προβολές