Στην Κομοτηνή θα φας μοναδικές γεύσεις …»Στη Λαδόκολα»

Η Βόρεια Ελλάδα φημίζεται για το υπέροχο φαγητό και τους φιλόξενους ανθρώπους της. Ανατολίτικες γεύσεις φτιαγμένες με μπαχάρια και μεράκι σερβιρισμένα μ’ ένα γλυκό χαμόγελο. Που όμως θα τα βρεις αυτά; Μην φανταστείς πολύ μακριά. Στο κέντρο της πολυπολιτισμικής αυτής πόλης, στην καρδιά της Κομοτηνής, στη Λαδόκολα.

Ο χώρος είναι ρετρό και νοσταλγικός με τις φωτογραφίες των ελληνικών ταινιών να κοσμούν τους τοίχους. Μιλάμε για ένα μαγαζί που τα συνδυάζει όλα! Νοστιμότατα πιάτα, φιλικό και οικείο περιβάλλον και χαμηλές τιμές. Είναι το ιδανικό μέρος για να φιλοξενήσει την ανεμελιά μιας φοιτητικής παρέας. Βρίσκεται 1 λεπτό μακριά από την πλατεία της Κομοτηνής, πάνω σ’ έναν όμορφο πεζόδρομο.

Ας μπούμε όμως στο ζουμί της υπόθεσης, στο φλέγον ζήτημα, στο φαγητό. Ντόπια κρέατα με άρωμα ανατολής, παραδοσιακά σουτζουκάκια, ζουμερά μπριζολάκια, καυτερό μπουγιουρντί και σπιτικό τζατζίκι είναι κάποια από τα πιάτα που έμειναν χαραγμένα… στον ουρανίσκο μας. Και όλα αυτά φυσικά σερβιρισμένα… στη λαδόκολα. Μην ξεχάσεις, βέβαια, να απολαύσεις το ντόπιο κρασί, τσουγκρίζοντας με την παρέα σου και διασκεδάζοντας!

Η Λαδόκολα ξεχωρίζει για το υπέροχο περιβάλλον του μαγαζιού και για τη θερμή υποδοχή που θα δεχτείς τόσο από τους υπαλλήλους του μαγαζιού όσο και από τον ιδιοκτήτη κύριο Νίκο Βαρσαμίδη.  Όταν ο καιρός ανοίγει, ο πεζόδρομος γεμίζει τραπεζάκια, γέλια και τραγούδι!

lovelovetip: Μην ξεχνάς τις Παρασκευές να είσαι στη Λαδόκολα! Κάθε Παρασκευή στήνεται ένα μικρό γλέντι εκεί. Λαϊκή ζωντανή μουσική από μία κεφάτη ορχήστρα, καλό φαγητό με κόκκινο κρασί και μία καλή παρέα συνθέτουν αξέχαστες βραδιές. Και αν πήρες επιτέλους το πολυπόθητο πτυχίο, η Λαδόκολα με το περιβάλλον και τις παροχές της θα κάνει την μέρα της ορκομωσίας σου αξέχαστη.

Στη Λαδόκολα
Μητροπολίτου Βασιλείου, Κομοτηνή (δείτε το χάρτη)
Υπεύθυνος: Νικόλαος Βαρσαμίδης
τηλέφωνο: 2531 033944
facebook: Λαδόκολα Κομοτηνή

55464 προβολές