Τι περιμένεις για να μπεις στη μεγαλύτερη all star παρέα των Goody’s Burger House;

Δε νομίζεις πως είναι καιρός να ανταμειφθεί η σχέση λατρείας που έχεις χτίσει τόσα χρόνια με τα Goody’s Burger House; Δεν πιστεύεις πως όσα cheeseburger kai club sandwich και να καταναλώσεις ποτέ δεν είναι αρκετά; Θα ήθελες να απολαμβάνεις και εσύ τακτικά δωρεάν τα αγαπημένα σου γεύματα στα Goody’s Burger House; Γίνε τώρα μέλος στο All Star Club και ξεκίνα το ταξίδι στον κόσμο των αστεριών και των δώρων!

Τι είναι το All Star Club;

Σίγουρα όχι κάποιο καινούργιο μπαράκι για ποτό… είναι κάτι ακόμη καλύτερο! Ο πιο fun τρόπος επιβράβευσης των φανατικών πελατών που δεν μπορούν να σταματήσουν να τρώνε στα Goodys Burger House!

Κάνοντας εγγραφή στο πρόγραμμα, κάθε παραγγελία σου είτε σε κάποιο κατάστημα είτε delivery μεταφράζεται σε αστέρια, τα οποία προσπαθείς να μαζέψεις στο ηλεκτρονικό σου «σακούλι»! Όταν φτάσεις τα 100 αστέρια, κερδίζεις μια δωροεπιταγή των 5 ευρώ, την οποία μπορείς να εξαργυρώσεις σε οποιοδήποτε κατάστημα Goody’s Burger House επιθυμείς!

bonus: μπες στο goodysdelivery.gr για να παραγγείλεις online τα αγαπημένα σου γεύματα και τα αστέρια που θα μαζέψεις, θα μετρήσουν διπλά!!!

info: Με την εγγραφή σου στο All Star Club παίρνεις δώρο 20 αστέρια!

 


Κάνε τώρα εγγραφή πατώντας εδώ!


Το All Star Club όμως δε σταματάει εδώ! Το κάθε μέλος έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε πολλές μηνιαίες κληρώσεις με πολλές εκπλήξεις! Προϋπόθεση για να συμμετάσχεις στην εκάστοτε κλήρωση είναι να έχεις μαζέψει αστέρια τον τρέχοντα μήνα.

info: Κάθε αστέρι που θα μαζέψεις το μήνα της κλήρωσης, μεταφράζεται σαν 1 συμμετοχή στην κληρωτίδα! Διεκδίκησε όσες περισσότερες συμμετοχές μπορείς λοιπόν!


Μπορείς να παρακολουθείς τα νέα των κληρώσεων, τα δώρα και τους νικητές πατώντας εδώ

Πήγαινε τώρα στο πλησιέστερο κατάστημα Goody’s Burger House ή μπες στο goodysallstarclub.grγίνε all star μέλος της μεγάλης παρέας των Goody’s Burger House, μάζεψε αστέρια και να σαι σίγουρος πως θα ανταμειφθείς!

58278 προβολές