Στο ιστορικότερο κτίριο των Τρικάλων στεγάζονται τα νοστιμότερα burgers

«9μιση η ώρα ραντεβού μπροστά στο Goodys». Σχεδόν όλοι οι Τρικαλινοί έχουν πει αυτή τη φράση. Στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης βρίσκονται τα ανανεωμένα πλέον Goodys Burger House! Το κτήριο είναι σήμα κατατεθέν. Ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα, ένας ιστορικός χώρος, ένα νεοκλασικό κτίριο του οποίου η αρχιτεκτονική καθόλου δεν έχει αλλάξει. Η αντίθεση είναι εκπληκτική: το εξωτερικό του μαγαζιού σε νεοκλασική αρχιτεκτονική και το εσωτερικό… η τελευταία λέξη της αμερικάνικης αισθητικής! Μουσικές σε ροκ ρυθμούς, χρώματα, κόκκινοι καναπέδες, μοντέρνα φώτα, τεράστια ξύλινα stands.

Ας περάσουμε στο παρασύνθημα. Tο menu θα σ’ αφήσει άφωνο. Ποικιλία μπιφτεκιών, πρωτοποριακές γεύσεις για burger και εκπληκτικές σαλάτες. Προτείνω ανεπιφύλακτα mexican burger.

Το δυνατό σημείο, όμως, του Goodys Burger House Τρικάλων είναι το εξωτερικό του μέρος. Από τη μία πλευρά βγαίνεις σε μία πολύ χαριτωμένη «αυλή» στην οδό Απόλλωνος η αλλιώς «Umbrella street», όπου απολαμβάνεις ήρεμα τον καφέ σου και από την άλλη βγαίνεις σε μία ευρύχωρη πλατεία με έναν μικρό παιδότοπο.

Το Goodys Burger House είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες! Μην το χάσεις!

Goody’s Burger House
Απόλλωνος και Βασ. Όλγας, Τρίκαλα (δείτε το χάρτη)
Υπεύθυνος: Νίκος Λιούτας
τηλεφωνο: 2431 075265
facebook: Goodys Burger House Τρίκαλα

instagram: goodys_burger_house_trikala

58317 προβολές