Στον «Ίκαρο» του Τσαντίρη θα νιώσετε όλη τη….γλύκα της Ικαρίας μαζεμένη

Είσαι Ικαρία, χόρεψες στα πανηγύρια, έκανες τις εξορμήσεις σου τα μπανάκια σου και σε έχει πιάσει μια από τις πολλές υπογλυκαιμίες του καλοκαιριού. Θες ένα ζαχαροπλαστείο να ικανοποιήσεις αυτή την τρομερή επιθυμία σου για γλυκό. Αν θες κιόλας να το συνδυάσεις  με μια υπέροχη θέα στο ηλιοβασίλεμα του Ικάριου Πελάγους, τότε είναι σα να φωτογραφίζεις το ζαχαροπλαστείο «Ίκαρος» των αδερφών Τσαντίρη στον Αρμενιστή!

Στο πιο κεντρικό σημείο του Αρμενιστή, στον πυρήνα όλης της ζωής του οικισμού, με την υπέροχη θέα του, το ζαχαροπλαστείο «Ίκαρος» με μια τεράστια ποικιλία σε ό,τι γλυκό επιθυμείς, είναι το σημείο που δε γίνεται να μην κάνεις 1, 2…10 στάσεις κατά τη διάρκεια της παραμονής σου στο νησί! Η κατάσταση γίνεται ακόμα δυσκολότερη όταν έρχεται η ώρα να επιλέξεις….

Προτιμάς λαχταριστά σιροπιαστά; μήπως φρέσκιες τούρτες, πάστες και προφιτερόλ; ή μάλλον καλύτερα το παραδοσιακό καλοκαιρινό  δροσερό παγωτάκι. Και γιατί όχι πεντανόστιμα εκλεράκια και ταρτάκια; Τώρα αρχίζω να δυσκολεύομαι και εγώ και νομίζω πως ξέρω τη λύση… Γιατί δεν παίρνεις μια απ’ όλα;;;

Τα αγνά υλικά τους είναι πασίγνωστα σε όλη την Ικαρία, η γευστικότητα των εδεσμάτων τους είναι αντικειμενικά σε πολύ υψηλά επίπεδα και οι αδερφοί Τσαντίρη επιμελώς περιποιούνται τους πελάτες τους με την ευγένεια και τη ζεστασιά που τους χαρακτηρίζει.

Πάνω ακριβώς από το ζαχαροπλαστείο θα βρεις τα studios Romantza, ιδανικό κατάλυμα για να ξεκινήσεις τις διακοπές σου στην Ικαρία, με τις βεράντες των δωματίων και τη θέα τους να μαγέυουν όποιον τα επισκέπτεται!

lovelovetip: Όλα τα γλυκά στον ΄Ίκαρο» είναι εξαιρετικά! Εμείς εντυπωσιαστήκαμε από τα συσκευασμένα γεμιστά τσουρεκάκια και βουτήματα με μαρμελάδα παραγωγής των αδερφών Τσαντίρη. Μην ανησυχείς, θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις και μαζί σου στην επιστροφή. Προβλέπεται βαρύς χειμώνας!

Ζαχαροπλαστείο «Ίκαρος», αδερφοί Τσαντίρη
Αρμενιστής Ικαρίας (δείτε το χάρτη )
τηλέφωνο: 22750 71232
facebook: Ζαχαροπλαστείο Τσαντίρης «Ίκαρος»

4022 προβολές