Με τη Visit Meteora η εκδρομή στα Μετέωρα αποκτά άλλη διάσταση!

Δέος είναι η πρώτη λέξη που σου έρχεται στο μυαλό όταν αντικρίζεις τα Μετέωρα…Ένας τόπος μαγικός, αλλόκοσμος, που δύσκολα μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους… Ένα μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο, που χιλιάδες άνθρωποι επισκέπτονται καθημερινά για να ζήσουν αυτή τη συναρπαστική εμπειρία, αλλά μόνο όσοι επιλέγουν τη Visit Meteora δίνουν στο ταξίδι τους άλλη διάσταση!

Η Visit Meteora δεν είναι απλά ένα ταξιδιωτικό γραφείο. Είναι το μέσο για να αποθεώσεις το ταξίδι σου. Πρόκειται για μια καινοτομία στον ελληνικό τουρισμό.

Ένας πραγματικά ξεχωριστός τρόπος, να απολαύσεις την απίστευτη ομορφιά των Μετεώρων, να μάθεις χρήσιμες πληροφορίες για την ιστορία των μονών και να ξεναγηθείς μέσα στην υπέροχη φύση της περιοχής.

Εξαιρετικοί άνθρωποι, ευγενέστατοι, πρόθυμοι που γνωρίζουν πολύ καλά την δουλειά τους και είναι απόλυτα ειδικοί στο να σε ξεναγήσουν στα Μετέωρα σε βάθος και όχι επιφανειακά. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεις ότι όχι μόνο δεν θα σου διαφύγει τίποτα, αλλά θα ζήσεις διαφορετικές και φανταστικές εμπειρίες, που δεν θα βρεις πουθενά αλλού.

Η Visit Meteora, σου προσφέρει τη δυνατότητα να αναλάβει εξ’ολοκλήρου τη περιήγησή σου στα Μετέωρα αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Έχει ως κύρια δραστηριότητα την προώθηση και την ανάδειξη του τόπου γι αυτό διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από διαφορετικές προτάσεις και ιδέες. Έχει ως στόχο την παροχή πληροφοριών, που έχουν συγκεντρωθεί και γραφτεί από γηγενείς ανθρώπους που μεγάλωσαν και ζούνε στα Μετέωρα. Σου δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχεις σε ευχάριστες και άρτια οργανωμένες δραστηριότητες και εκδρομές που θα σου μείνουν αξέχαστες. Βασικό της πλεονέκτημα, ότι είναι μοναδική στο είδος της και θα προσφέρει μια αξέχαστη περιπέτεια στα Μετέωρα!

Κάνε κλικ στο παρακάτω link και κλείσε τώρα μια περιήγηση με τη Visit Meteora για να ζήσεις από κοντά το δέος των Μετεώρων!  https://visitmeteora.trekksoft.com/en/widget/tours/1776?referral=lovelovegreece

Tίποτα δεν είναι τυχαίο…

  • Χρυσό βραβείο στα βραβεία Ελληνικού Τουρισμού 2018, στην κατηγορία Digital Presense & Online Communication για την νέα ιστοσελίδα παρουσίασης προορισμού www.visitmeteora.travel.
  • Ασημένιο βραβείο στα βραβεία Ελληνικού Τουρισμού 2018, στην κατηγορία Destination Management/Destination Branding.
  • Χρυσό βραβείο στα βραβεία Ελληνικού Τουρισμού 2017, στην κατηγορία Διαχείριση και Προβολή Προορισμού.
  • Χρυσό βραβείο στα βραβεία Ελληνικού Τουρισμού 2016, στη κατηγορία Ανάδειξη σημείου φυσικού κάλλους/πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

bonus: Με το Meteora Sunset Tour, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά το δέος των Μετεώρων και να απολαύσετε όλες της παροχές της Visit Meteora!

lovelovetip: απόλαυσε τις φωτογραφίες από τα όμορφα Μετέωρα και κλείσε τώρα την επόμενη εκδρομή σου με τη Visit Meteora για να τα θαυμάσεις από κοντά…

Κλείστε το πακέτο που σας ενδιαφέρει κάνοντας ένα απλό κλικ εδώ: https://visitmeteora.trekksoft.com/en/widget/tours/1776?referral=lovelovegreece

Visit Meteora (δείτε το χάρτη )
Υπεύθυνος: Κουρέλης Αλέξανδρος
Τηλεφωνο επικοινωνίας: 24320 23820
visitmeteora.travel
facebook: visitmeteora
instagram: visitmeora

12690 προβολές