Γνωρίστε την ΚΕΝ, το νέο ισχυρό πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας στα Τρίκαλα και σε όλη την Ελλάδα

Με αυτό το χιουμοριστικό και τόσο μα τόσο αυθεντικό σποτάκι, ένας εναλλακτικός τρόπος για να απολαμβάνετε τις παροχές του ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι και την επιχείρησή σας ήρθε για να μείνει! Η ΚΕΝ, ο νέος ισχυρός πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας στα Τρίκαλα και στην Ελλάδα καινοτομεί και παρέχει ηλεκτρικό ρεύμα σε σπίτια και επιχειρήσεις στις προνομιακότερες τιμές!

Η βιώσιμη ανάπτυξη και ο σεβασμός στην κοινωνία και στο περιβάλλον, η παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε χαμηλό κόστος και η εισαγωγή καινοτόμων ιδεών και υπηρεσιών αποτελούν τους βασικούς άξονες δράσης της ΚΕΝ για την εδραίωσή της ως του πιο αξιόπιστου και ανταγωνιστικού παρόχου ενέργειας, καθώς και για τη δημιουργία ισχυρής σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Όλο και περισσότερος κόσμος έχει στραφεί προς την ΚΕΝ για την παροχή ρεύματος και στόχος της ίδιας της εταιρίας είναι να γίνει ο νούμερο ένα πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα μέσα στα επόμενα χρόνια!

Η εταιρία παρέχει ελκυστικά πακέτα στους καταναλωτές και με σεβασμό στα «θέλω» της σύγχρονης κοινωνίας, «δημιουργεί ρεύμα» σε χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις καθημερινά!

lovelovetip: Στα Τρίκαλα, που έτσι κι αλλιώς είναι η πόλη της καινοτομίας, δε θα μπορούσε να λείπει η νούμερο ένα καινοτόμος εταιρία ρεύματος. Οι Τρικαλινοί που ενδιαφέρονται και αναζητούν την καλύτερη εξυπηρέτηση στο χαμηλότερο κόστος παροχής ρεύματος, δεν έχουν παρά να αναζητήσουν τον κύριο Λεοντάρη,  αντιπρόσωπο της ΚΕΝ στην πόλη και να μάθουν τα πάντα για το πώς θα έχουν φθηνότερο ρεύμα στο σπίτι και στην επιχείρησή τους! Αξίζει!


ΚΕΝ- Υπηρεσίες ενέργειας Λεοντάρη
Αθανασίου Διάκου 28, Τρίκαλα (δείτε το χάρτη)
τηλέφωνα: 24310 73753, 6972022715
facebook: Υπηρεσίες Ενέργειας Λεοντάρη

31121 προβολές