Η άγρια ομορφιά τους θα σας μαγέψει: τρεις υπέροχες παραλίες στη Σίκινο!

Στο ονειρεμένο μικρό νησάκι των νοτίων Κυκλάδων, τη Σίκινο, θα μαγευτείτε από τις φυσικές ομορφιές και το αναλλοίωτο κυκλαδίτικο χρώμα. Βέβαια οι παραλίες δεν είναι πολλές, αλλά όλες είναι γραφικές, με καταγάλανα νερά! Κάποιες απ’ αυτές είναι προσβάσιμες με το αυτοκίνητο και άλλες βρίσκονται προφυλαγμένες μέσα σε ορμίσκους και κάτω από απόκρημνα βράχια, όπου δεν πάει δρόμος και μπορείτε να φτάσετε είτε από τα μονοπάτια είτε με κάποιο ναυλωμένο καΐκι…

1. Παραλία Αλοπρόνοια

Η μεγαλύτερη είναι στην Αλοπρόνοια, στο λιμάνι του νησιού όπου είναι και το πιο κεντρικό σημείο συνάντησης. Είναι μια πανέμορφη παραλία με σκιερά δέντρα, υπέροχη αμμουδιά με ψιλή άμμο και κρυστάλλινα γαλανά νερά!

lovelovetip: Απολαύστε μετά το μπάνιο  τοπικές νοστιμιές στα ταβερνάκια της παραλίας…μοναδική εμπειρία!

2. Παραλία Άγιος Γεώργιος

Πανέμορφη παραλία με νερά στα οποία δύσκολα θα αντισταθείτε… Τα λευκά βοτσαλάκια συμπληρώνουν το τοπίο που μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής …Η παραλία βρίσκεται πιο βόρεια  από την Αλοπρόνοια και για να την προσεγγίσετε είναι αρκετά εύκολο εφόσον μπορείτε με το αυτοκίνητο και ο δρόμος είναι ασφαλτοστρωμένος!  Υπάρχει και ένα μικρό ταβερνάκι για να εφοδιαστείτε τα απαραίτητα!

3. Παραλία Διαλισκάρι

Η γραφική και όμορφη αυτή παραλία βρίσκεται ανάμεσα στην Αλοπρόνοια και στον Άγιο Γεώργιο και είναι προσβάσιμη με αυτοκίνητο αν και θα χρειαστεί να διανύσετε κάποια χιλιόμετρα χωματόδρομο…. Υπέροχα νερά, λίγα σκιερά αρμυρίκια, άμμος και βοτσαλάκι είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της!

Εσείς ποια προτιμάτε;

by: popidabaliliouta

1230 προβολές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *