Κίνηση ανθρωπιάς, απο Έλληνα ομογενή, της Αυστραλίας!

Οταν υπάρχουν ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Ένας  Έλληνας ομογενής απο τη Μελβούρνη ο Χρήστος Μίτζιας,ο οποίος κατάγεται από ένα όμορφο ακριτικό χωριό του νομού Κιλκίς, το ιστορικό Σκρά,αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την αξιοθαύμαστη πράξη αγάπης προς το συνάνθρωπο!

Σε ένα ταξίδι του στην Ελλάδα επισκέφθηκε την γιατρό του στη Θεσσαλονίκη και έμαθε για την περίπτωση της Μελπομένης Παπαδοπούλου. Η κ. Παπαδοπούλου πάσχει από συστηματικό σκληρόδερμα με προσβολή εσωτερικών οργάνων. Η ασθένεια είναι σοβαρή και χρειάζεται μεταμόσχευση αυτόλογων βλαστοκυττάρων! Υπάρχει ελπίδα θεραπείας στην Αμερική. To Northwestern Memorial Hospital και το Northwestern Medical Group προσφέρουν αυτή την περίθαλψη, αλλά είναι ακριβή ($125.000 ΗΠΑ).
Η κ. Παπαδοπούλου είναι μόνο 39 χρόνων και έχει ένα αγοράκι 8 χρόνων. Με αυτή την αναπηρία, όχι μόνο δεν μπορεί να εργαστεί, αλλά δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ούτε τις δικές της καθημερινές ανάγκες και του παιδιού τους. Έτσι ο κ. Μίτζιας πήρε την πρωτοβουλία μαζί με τις κόρες του, Βασιλική και Ιορδάνα, να οργανώσουν ένα φιλανθρωπικό χορό με σκοπό να μαζέψουν χρήματα για να μπορέσει η άτυχη μητέρα να κάνει θεραπεία.
Στην εκδήλωση που έγινε πρόσφατα στο «KINISI LIVE», βοήθησαν επίσης η Βούλα Αλοίμονου (η οποία μας ενημέρωσε ότι συγκεντρώθηκαν περίπου $30.000 και συγκεντρώνονται και άλλα) καθώς και η Ελένη και η Λιάνα Παυλίδου.

Σε κάθε περίπτωση αξίζουν συγχαρητήρια και ευχόμαστε η κίνηση αυτή να βρεί μιμητές σε ανάλογες περιπτώσεις!

by: loveloveteam 

Photo:νέος κόσμος

3138 προβολές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *