11+1 λόγοι για να βιώσεις τη μοναδικότητα της Ικαρίας

1.Γιατί στου Ικάρου το νησί, χάνεις πραγματικά την αίσθηση του χρόνου και της υποχρέωσης να βιαστείς για οτιδήποτε, δίνοντας έτσι στη λέξη “διακοπές” την πραγματική τους διάσταση.


(Εύδηλος via: restck1989)

2.Γιατί οι Ικαριώτες είναι μοναδικοί σαν το νησί τους. Φιλόξενοι, αυθεντικοί και γλεντζέδες όσο κανείς!

3.Γιατί η θέα της παραλίας στο Να από ψηλά είναι ένας πραγματικός πίνακας ζωγραφικής!

4.Τι να πει κανείς φυσικά και για τα ικαριώτικα πανηγύρια γεμάτα κέφι, χορό και καριώτικο κρασί. στα οποία οι παρευρισκόμενοι λαμβάνουν μέρος σε μια πραγματική μυσταγωγία!

5.Η Ικαρία με την πλούσια βλάστησή της είναι ένα νησί που προσφέρει άπειρες εναλλαγές εικόνων και εναλλακτικούς προορισμούς, όπως φαράγγια, καταρράκτες και λίμνες μέσα σε άγριο τοπίο.


(click by: panosstefan)

6.Γιατί το να βρεθείς κάποια στιγμή σε ένα από τα καλύτερα πανηγύρια του Δεκαπεντάυγουστου, στη Λαγκάδα είναι -χωρίς υπερβολή- μια εμπειρία ζωής!

7.Γιατί στην Ικαρία έχει κανείς τη δυνατότητα να πάρει πολλά χρόνια ζωής, πηγαίνοντας στις ιαματικές πηγές των Θερμών, Αγίου Κηρύκου, Λευκάδας και Αγίας Κυριακής!

8.Το νησί έχει πολλές και διαφορετικές παραλίες με τις εξωτικές Σευχέλλες και την παραλία των surfer, Μεσακτή να ξεχωρίζουν!


(Σεϋχέλλες….Ικαρίας via: m_kasapoudi)

9.Γιατί θα κάνεις ωτοστόπ αν το χρειαστείς και σίγουρα κάποιος θα σε πάρει στο δρόμο για κάποιο πανηγύρι, μιας που σε αυτό το μαγικό νησί το ωτοστόπ είναι “νόμος”.

10.Τα χωριά της Ικαρίας, με πρώτο και καλύτερο το Χριστό Ραχών (κανείς δεν κοιμάται εκεί τη νύχτα), θα σε γοητεύσουν με την απλότητα τους και την αυθεντικότητα των κατοίκων τους!

11.Γιατί το καλύτερο τρίπτυχο ικαριώτικων τραγουδιών (Αμπελοκουτσούρα, Συμπεθέρα, Ικαριώτικος) που ακούγονται σε όλη την Ικαρία θα το τραγουδάς για όλο τον επόμενο χειμώνα!

12.Γιατί δεν υπάρχει πιο δυναμικός και παράλληλα πιο χαλαρωτικός σκοπός από τον «Ικαριώτικο»!

by: ste_liout

7826 προβολές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *